EROTIČNA TRGOVINA

 • Ti kondomi so najtanjši, kar jih je Durex kdaj koli razvil. Zasnovani so tako, da povečajo občutljivost in dodatno podmazani za intenzivnejšo izkušnjo, ki vas zbliža s partnerjem v globlje povezave in končne užitke.
 • Ti kondomi so najtanjši, kar jih je Durex kdaj koli razvil. Zasnovani so tako, da povečajo občutljivost, ki vas zbliža s partnerjem v globlje povezave in končne užitke.
 • so varni in razviti za intenzivnejše izkušnje. Premazani so s poživljajočim gelom za orgazmične užitke!
 • Ima vodo in silikonsko formulo za trajnejše mazanje. Je neprozoren, brez vonja in ne pušča madežev. Z le nekaj kapljicami vode pa jo je mogoče ponovno aktivirati.
 • Ima formulo na vodni osnovi za nežno podmazovanje. Je bistri, brez vonja in ne pušča madežev. Ima dolgotrajen učinek, ki ga je mogoče ponovno aktivirati z le nekaj kapljicami vode.
 • Strastna umetnina nudi elegantne položaje za vroče erotične trenutke in sprostitve sredi dneva. Njegova oblika omogoča različne nastavitve položaja telesa in z vključevanjem raznovrstnih erotičnih pripomočkov postane še toliko bolj zanimiv. Strastnemu ležalniku lahko izberete materiale, širino, višino in obliko, ki ustrezajo vašim drznim in nagajivim erotičnim potrebam.
 • Goreči stol nudi možnosti nastavitev, vpenjanj ter prilagoditev položaja telesa, kot noben stol doslej. Poljubno se mu nastavi naklon naslonjala, višina sedišča, položaj nog ali rok. Nastaviti omogoča tudi nožne in ročne opornike. Ker nudi razne možnosti za vpenjanja, lahko mogočni užitki strasti na njem zares zaživijo. Vroči stol prilagodimo vaši mogočni predrznosti in ga po naročilu spremenimo v vaš erotični element gorečega pohištva.
 • Oblazinjen tobogan in močna konstrukcija nudi zanimive Predrzno erotične igrice. Poleg tobogana, na katerem se lahko zabava kar nekaj igrivih, se pod njem skrivata še sedišče in ležišče, ki igro na njem naredita še toliko bolj zanimivo. Močan nosilec ob igralu, pa omogoča vpeti kar dve gugalnici ali morda kaj drugega. Predrzen tobogan prilagodimo vaši nagajivosti in ga po naročilu spremenimo v vaše najljubše erotično igralo.  
 • Penis rokav

  51.73
  Dva penis obročka s trdnim oprijemom poskrbita, da se penis predstavi v vsej svoji trdoti in veličini. Deluje kot pomožni rokav penisu, da ostane dolgo časa nabrekel za čutnejše penetracije. V sebi skriva dva motorčka z 10 vibracijskimi načini, ki sta vodena daljinsko. Enega na korenu penisa, drugega v jezičnem predelu, namenjenemu za stimuliranje njenega klitorisa ali njegovih mod, odvisno od postavitve rokava. Tako omogoča dolge in brezmejne erotične igrice v dvoje.
 • Nagajivi analni čep za jezične erotične igre v dvoje v sebi skriva še neodkrite možnosti za doseganje globokih vrhuncev. Posebna struktura omogoča, da ne zdrsne iz anusa medtem, ko jezički dražijo moda. Lahko se ga uporablja tudi za vaginalna vzburjanja točke G, ob draženju jezičkov po občutljivem in vzburljivem klitorisu. Sposoben je popolnoma vzburiti in zadovoljiti še tako globoke potrebe strasti.
 • Stimulativni analni čep z različnimi načini delovanja treh motorčkov stimulira znotraj in zunaj prostate, da zares poskrbi za intenzivne erotične užitke. Vrhnji del čepa se giblje naprej in nazaj za 30◦, s čimer spodbuja in vzburja globoko v notranjosti. Ob pravilni vaginalni vstavitvi neizbežno najde tudi točko G, jo masira medtem, ko z zunanjim delom izredno vzburja klitoris. Spopade se z vsakim erotičnim izzivom in vrhunsko poteši vsako spolno slo.
 • Žgečkajoč analni vibrator bo poskrbel za draženje prostate znotraj in ga začinil z impulzivnim udarjanjem ter 10-imi vibracijskimi načini delovanja. Precizno oblikovan del za presredek pa z lastnim motorčkom poskrbi za dodatna draženja med nogami. Njegove sposobnosti in svilnata površina navdušujejo in poskrbijo za žgečkljive erotične trenutke vsakokrat.
Go to Top