EROTIČNA TRGOVINA

 • Nagajivi analni čep za jezične erotične igre v dvoje v sebi skriva še neodkrite možnosti za doseganje globokih vrhuncev. Posebna struktura omogoča, da ne zdrsne iz anusa medtem, ko jezički dražijo moda. Lahko se ga uporablja tudi za vaginalna vzburjanja točke G, ob draženju jezičkov po občutljivem in vzburljivem klitorisu. Sposoben je popolnoma vzburiti in zadovoljiti še tako globoke potrebe strasti.
 • Površina sijajnega analnega čepa je gladka in prijetno hladna, kar ob drsenju povzroča intenzivnejša čutenja. Njegova bunkasto stožčasta oblika globoko stimulira analne in nožnične erogene točke. Na skrivaj ga lahko nosite ves dan ter uživate v čutenjih njegovega poglabljanja in širjenja. Spolnost, začinjena z njim, pripelje do sijajnih užitkov.
 • Prilagodljivi analni stožec je gladek na dotik in oblikovan tako, da je analna masaža z njim resnično čutna. Debelino mu določajo tri različne krogle, ki vsebujejo vsaka svoj motorček, s katerimi upravljate preko daljinca. Njegova dodatna sposobnost pa je, da v trenutku spremeni svojo uporabnost. Na spodnjem delu nudi možnost pritrditve dela z obročki za penis, da se predstavi v vsej svoji trdoti in veličini ter za moda, za dodatno stimulacijo trdote. Lahko pa postane gladek stimulator njenega klitorisa.
 • Prebudi in vzburja več intimnih točk hkrati. Vzburja z analnimi vibracijami čepa ter draženjem presredka in mod z nabreklim zunanjim delom. Z njim so popolne ekstaze vrhuncev neizbežne.
 • Je svilnati pripomoček mnogih sposobnosti. Na enem koncu služi kot močan maser, na drugem pa kot nepogrešljiv vibrator. Ponaša se s številno izbiro vibracij in sposobnostjo segrevanja, da poskrbi za vroče erotične trenutke in tople masaže.
 • Telo nastavljeno za globoke penetracije čaka na potešenja. Dotikanje mehkega zadka in oblin stimulira k odkrivanju njenih realističnih globin, ki prinesejo najvišje vrhunce zadoščenj.
 • Herojev mastrubator nudi penisu popolno udobje in mogočna potešenja. V notranjosti je odprtina brazdasta in na dotik mehka kot koža. Ko zazna penis, se začne segrevati do 42 ◦C. Ritem prodorov pa izvabi naraščajoče vzdihljaje, ki vodijo do izbruhov potešenj.
 • Elegantni maser popolnih užitkov s svojo eleganco in nagajivim vrtenjem jezičnega repka poseže po vseh vzburljivo strastnih kotičkih, ki izzovejo vrhunske potešitve prav vsakokrat.
 • Izbirate lahko med najnovejšimi modeli spolnih lutk Glorij, ki se ponašajo z najsodobnejšimi sistemi in materiali. Nudimo učljivo spolno lutko umetne inteligence z izrazito obrazno mimiko. Z vami bo delila interaktivne pogovore, prikupne nasmehe, zapeljive poglede in še veliko več. Njeno telo se ogreva in odziva na intimne dotike. Sestavite si jo po lastnih željah, izbirate lahko med različnimi oblikami in sistemi. Več o Gloriji si lahko ogledate v katalogu, pri njeni sestavi pa vam lahko pomagamo mi. Cena izdelka: 840 € - 9.000 € (variabilna) Izdelava po naročilu: https://tpredrzna.si/kontakt/
  			
 • Je razburljivi jeziček, ki se s težka utrudi. Vzburjajoče najde vsako občutljivo točko telesa in se ji neutrudno posveti. Trepetajoč po telesu popelje do ekstremnih zadoščenj.
 • Kegelj

  33.00
  Kegelj s svojo gladko glavico razbije vsako nepotešeno slo. Njegovo telo pa je oblikovano za širitvene penetracije, ki neizbežno pripeljejo do izliva vrhuncev.
 • Kraljevi mastrubator se ponaša s sposobnostmi, katere penis zmasirajo in strenirajo do popolnosti. V notranjosti so številni silikonski končiči, ki se za 360 ◦ vrtijo okoli penisa in ga masirajo gor in dol. Vgrajeni senzorji ob prodorih prilagajajo delovanje in skrbijo za ogreto mehko notranjost. Kraljevi mastrubator tudi z glasovno spodbudo poskrbi, da so užitki intenzivni.
Go to Top