Pravna podlaga

Splošne informacije o podjetju Drzno d.o.o.

Srg vpisa:2023/34648
Registrirano v Ljubljani.

Dolgi naziv PRS: Drzno, poslovno svetovanje, d.o.o.

Naslov sedeža: Pot k ribniku 7, 3252 Rogatec

Davčna številka: SI 81627742

Matična: 8452296000

Matična banka: Delavska Hranilnica d.d.

Naslov matične banke: Miklošičeva cesta 5, 1000 Ljubljana

IBAN: SI56 6100 0002 2310 250

SWIFT/BIC: HDELSI22

E – pošta: info@tpredrzna.si

Whatsapp številka: 00386 31 301 900

E – STRAN: https://tpredrzna.si/

Zasebnost:

Drzno d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Omejitev odgovornosti:

To spletno mesto je bilo zasnovano z namenom omogočiti splošne informacije o tpredrzna.si spletni strani. Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. Drzno d.o.o.. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Z  vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Avtorske pravice:

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden Tpredrzna.

Splošni pogoji uporabe

Prosimo, da pozorno preberete naslednje splošne pogoje poslovanja spletne strani in trgovine (splošne pogoje), saj vas zavezujejo s trenutkom, ko vstopite na našo spletno mesto.

Splošni pogoji uporabe so veljavni na vseh straneh spletnega mesta. V primeru, da se s ponujenimi splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ogleda strani in nakupa prek naše elektronske trgovine ne opravite.

Šteje se, da ste z vsakim ogledom ali s transakcijo, opravljeno prek naše elektronske trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev.

Tudi v prihodnje ste, do preklica ali spremembe veljavnih splošnih pogojev, ob vsakem ogledu ali pri vsaki transakciji, opravljeni na naši strani ali na strani naših morebitnih podružnic, hčerinskih ali povezanih družb in njihovih straneh, zavezani z navedenim splošnim pogoji.

Drzno d.o.o. si pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave na zgoraj omenjenih spletnih straneh.

Drzno d.o.o. se zavezuje, da bo poslovanje elektronske trgovine v skladu z vso veljavno zakonodajo na ozemlju Republike Slovenije, predvsem z Zakonom o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu, Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Obligacijski zakonik, Zakonom o varstvu potrošnikov in Zakonu o avtorski in sorodnih pravicah.

Vsa dispozitivna določila zakonodaje, veljavne na ozemlju Republike Slovenije, se izrecno in brez kakršnihkoli omejitev interpretira v korist Drzno d.o.o., razen v primerih, izrecno opredeljenih v teh splošnih pogojih poslovanja ali v drugih dokumentih, sestavljenih s strani Drzno d.o.o., ki pa morajo biti v skladu s temi splošnimi pogoji poslovanja samo v pisni obliki.

Drzno d.o.o. se s svojim poslovanjem v elektronskem trgovanju trudi, da so vse informacije, objavljene na straneh elektronske trgovine točne in ažurne, kljub temu pa si Drzno d.o.o. pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb tekstovnega, slikovnega ali zvočnega materiala na straneh brez predhodne najave.

Prav tako se Drzno d.o.o.. ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh elektronske trgovine, niti se ne zavezuje za pravilnost in popolnost tekstovnega, slikovnega ali zvočnega materiala.

Vsa komunikacija, ki se vrši med kupcem in podjetjem Drzno d.o.o. in njenimi pogodbenimi partnerji ali njihovimi pooblaščenci v elektronski obliki se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki in ima veljavo pogodbe.

Elektronska trgovina je odprta 24 ur na dan, vsak dan. Zaradi razlogov tehnične ali druge narave poslovanje preko naše elektronske trgovine ali celo sam dostop do trgovine občasno ni mogoč.

Prav zato si Drzno d.o.o. pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov ali da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do strani elektronske trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje elektronske trgovine.

Uporabnik spletne strani v zvezi z uporabo te strani nima nikakršnih stroškov, povezanih z uporabo komunikacijskega sredstva, razen stroškov običajne osnovne tarife, ki jo uporabnik običajno plačuje.

Nakup v elektronski trgovini ali sploh kakršnokoli posredovanje osebnih podatkov na straneh elektronske trgovine je dovoljen samo pravno – poslovno sposobnim osebam starejšim od 18. let.

Drzno d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli okvaro vaše strojne ali programske opreme zaradi obiska in operiranja s stranmi elektronske trgovine ali za kakršnokoli škodo, povzročeno z izdelki, ali ki je v kakršnikoli zvezi z izdelki, kupljenimi v elektronski trgovini, razen tiste, izrecno določene s kogentnimi določili veljavne zakonodaje na ozemlju Republike Slovenije.

Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi z elektronsko trgovino se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodišče v Šmarju pri Jelšah ob uporabi slovenskega prava.

Nakupovanje

Predstavitev izdelkov ali storitev:

Vsak izdelek ali storitev je v elektronski trgovini predstavljen z osnovnimi in dodatnimi podatki, če je izdelek ali storitev specifične narave: naziv izdelka, slika, opis, dodatni atributi (časovno trajanje, barva, velikost…) in cena.

Če želeni izdelek ali storitev želite položiti v košarico preprosto pritisnete na gumb “Dodaj v košarico”.

Nakupovalna košarica:

Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v vaši najljubši trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke, ter vam kaže njihovo število.

 • Vsebino košarice lahko pregledate ob vsakem trenutku ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelek ali storitve.
 • Izbranim izdelkom ali storitvam lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb “Posodobi nakupovalno košarico” se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa.
 • Izdelke v košarici lahko iz nje izbrišete s pritiskom na gumb “briši”.

Postopek nakupa

Če ste prepričani, da želite izdelke ali storitve, ki jih imate v košarici kupiti, potem pritisnite na gumb “Oddaj naročilo“.

 1. Prijava ali registracija: Sistem vas bo preusmeril na obrazec, kjer se prijavite v »Moj račun« oz. ga ustvarite. Za dostop do »Mojega računa« potrebujete elektronski naslov in geslo, ki si ju določite sami. Za registracijo potrebujete osnovne podatke.
 2. Prejemnik: Po prijavi vas bo sistem preusmeril na stran, na kateri lahko izberete oz. vpišete naslov prejemnika, ki se lahko razlikuje od naslova kupca.
 3. Dostava: Po vpisu prejemnika bo sistem zahteval potrditev načina dostave.
 4. Način plačila: V naslednjem koraku določite način plačila.

Na voljo je plačilo blaga po predračunu, ob prevzemu ali s plačilnim sistemom CCBill pay, ki podpira večino kreditnih kartic.

 1. Zaključek naročila: Postopek nakupa se zaključi s klikom na gumb “Oddajte naročilo“. Po tem koraku vam sistem izpiše »Vaše naročilo je bilo prejeto.« s povezavo na ogled naročila.

– kupec lahko oddano naročilo prekliče preko e-pošte: info@tpredrzna.si

– kot preklic uradnega predračuna se smatra njegovo neplačilo.

Dostava ali osebni prevzem

TPredrzna spletna Erotična trgovina potrošnikom zagotavlja popolno diskretnost!

Paketi v dostavi so poslani v popolnoma nevtralni embalaži brez logotipov.

Na spremnici GLS dostavne službe, ki je dodana na paketu je pošiljatelj:

Drzno d.o.o., Pot k ribniku 7, 3252 Sl-Rogatec.

Naš pogodbeni partner za dostavo izdelkov je logistično podjetje GLS group EU, ki pošiljke distribuirata v skladu z njihovimi pogoji poslovanja.

Najdete jih lahko tukaj: https://gls-group.eu/SI/sl/splosni-pogoji-poslovanja

Dostava z GLS dostavno službo:

GLS hitra dostavna služba vam ponuja različne možnosti dostave.

Pred dostavo na dom vas pokliče kurir, s katerim se dogovorite za prevzem paketa.

S pomočjo povezave, ki jo prejmete na vašo mobilno številko in e-poštni naslov lahko preusmerite svoj paket na poljubno GLS prevzemno mesto, saj ima 400 paketnih trgovin in 45 paketomatov po celi Sloveniji:

– Paketne trgovine so vključene v obstoječe trgovine ali bencinske servise, ki imajo zelo dolge delavnike (najmanj do 18 ure).

– Paketomati pa se nahajajo na območjih visoke obiskanosti, kjer lahko prevzamete paket 24 ur na dan.

Svojo najbližjo GLS paketno trgovino ali paketomat

lahko najdete tukaj: https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop

Cena dostave:

Strošek dostave nosi kupec, kar znaša 3,75 € na nakup.

Rok dostave:

Za izdelke na zalogi je predvidena dobava blaga 1-2 delovnih dni v ostalih primerih pa je rok za dostavo naveden ob izdelku v spletni trgovini.

V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po e-pošti ali telefonu.

Izdelke naročene od ponedeljka do petka, do 10.00 ure bomo odposlali še isti dan, kar pomeni, da pošiljko najverjetneje prejmete že naslednji dan. Kasnejša naročila bodo odposlana naslednji delovni dan.

Naročila oddana v soboto, nedeljo ali med prazniki bodo odposlana v drugem delovnem dnevu.

Sledenje paketu:

Vsa naročila so poslana priporočeno, tako da jim lahko sledite preko GLS spletne strani:

https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki

ali povezave, ki jo boste prejeli v sms in e-poštnem sporočilu od njih.

Po obdelavi naročila boste na e-poštni naslov prejeli obvestilo o dostavi izdelka, v kateremu bo navedena tudi vaša unikatna številka paketa.

Sledilna številka paketa oziroma sledenje bo aktivno naslednji dan.

Vračilo in menjava blaga

Za odpoved naročila veljajo določila splošnih pogojev in veljavna zakonska določila o vračilu blaga po 134.členu, ZVPot 1.

V kolikor želite kupljen izdelek vrniti ali zamenjati, lahko to storite v 14. dneh in sicer na naslov podan na pošiljki, da vam ga zamenjamo za drugegi izdelek ali pa vam vrnemo kupnino.

V primeru menjave za dražji artikel je razliko potrebno doplačati.

Strošek poštnine pri vračilu artikla in strošek ponovnega pošiljanja nosi kupec.

Kupcu pripada pravica, da v 14. dneh po nakupu sporoči podjetju, na e-poštni naslov: info@tpredrzns.si, da odstopa od pogodbe in se hkrati zaveže, da izdelek vrne v 14. dneh od podanega obvestila o odstopu od pogodbe.

V Vednost:

 • Kupec je dolžan pri vračilu blaga priložiti kopijo računa.
 • Kupec je dolžan nositi strošek pošiljanja, ki nastane ob vračilu.
 • Vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni in v originalni embalaži, ki še ni bila odprta in nespremenjene oblike.
 • Vrnjeni artikli morajo biti poslani brez odkupnine.
 • Potrošniku vrnemo kupnino za vrnjeno blago najkasneje v 14. dneh od prejema obvestila odpovedi pogodbe in to izključno na posredovani transakcijski račun.

V kolikor gre za reklamacijo dostavni službi, se kupec obrne na Logistični center GLS ter pod njihovimi pogoji uredi reklamacijo.

GLS pogoje si lahko pogledate tu: https://gls-group.eu/SI/sl/gls-pritozba

Ko nam iz logističnega centra GLS potrdijo vašo reklamacijo, vam odpravimo novi izdelek v naslednjem delovnem dnevu.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Drzno d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na spletni strani europa.eu.

Plačilni pogoji

Vse cene so v Evrih in vključujejo davek na dodano vrednost razen tistih, kjer je izrecno navedeno, da so cene brez vključenega davka na dodano vrednost. Vsi predračuni, računi in ostali dokumenti so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo na ozemlju Republike Slovenije.

Strankam TPredrzne spletne Erotične trgovine omogočamo naslednje tri načine plačila:

 1. Plačilo po povzetju

Naročilo pošljemo z odkupno vrednostjo (odkupnino), ki jo poravnate kurirju ob dostavi ali na prevzemnem mestu.

 1. Plačilo po predračunu

Ob zaključku naročila prejmete povratno sporočilo s predračunom, za potrditev naročila.

S plačilom predračuna potrdite vaše naročilo in odpremljeno bo v skladu s pogoji o dostavi,

ki jih najdete tukaj: https://gls-group.eu/SI/sl/splosni-pogoji-poslovanja

– prejeta ponudba za nakup se izteče v treh dneh

 1. Plačilo s plačilno kartico

Plačilo poteka preko kodirane, varovane povezave, neposredno od vas, do močno obvarovanega Plačilnega Sistema CCBill pay, ki realizira plačilo: https://ccbill.com/

Ves pretok informacij je torej močno zaščiten, kar pomeni, da so podatki kodirani od vašega spletnega brskalnika, do varovanega spletnega strežnika, torej zunanji posegi niso mogoči.

Pri plačilu s CCBill pay se ob prijavi shrani številka kreditne kartice in podatki za vašo uporabo na katerem koli spletnem mestu, ki nudi možnost Plačilnega Sistema CCBill pay. Tako vam vaše kreditne kartice ne bo potrebno več iskati.

Več o procesiranju vašega plačila preko Plačilnega Sistema CCBill pay si lahko ogledate v tej povezavi:  https://ccbill.com/payment-processing

Plačilni Sistem CCBill podpira naslednje plačilne kartice:

Kupec lahko brez stroškov odstopi od pogodbe na sledeče načine:

 • Po e-pošti posreduje sporočilo z zahtevo po preklicu naročila,
 • ali da izdanega uradnega predračuna ne plača v roku 3 dni od njegovega prejetja.
 • Podjetje se zavezuje hraniti besedila pogodbe in omogoča dostopnost potrošniku do njih.

O Izdelkih:

 • cene na strani že vključujejo DDV
 • izdelki imajo vso potrebno dokumentacijo, certifikate in imajo garancijo do 2. leti.

Drzno d.o.o. izjavlja, da bo izdelek v garancijskem roku deloval brezhibno, če boste ravnali po priloženih navodilih. V primeru stvarne napake izdelka se upošteva 37.člen, ZVPot zakonodaje, https://zakonodaja.com/zakon/zvpot/37-clen.

Podjetje Drzno d.o.o. se obvezuje, da bo izdelek v garancijskem roku brezplačno popravilo.

Izdelek, ki ga ne bi mogli popraviti v roku 45 dneh, bomo na željo kupca zamenjali z brezhibnim izdelkom.

Garancija prične teči z datumom nakupa izdelka na drobno, kar kupec dokaže z računom. Garancija za izdelek se lahko uveljavlja z računom nakupa.

Garancija ne velja v primerih:

 • če kupec ni ravnal v skladu z navodili za uporabo;
 • če je v izdelek posegla nepooblaščena oseba;
 • če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom;
 • če so bili v izdelek vgrajeni neoriginalni deli;
 • če se je v izdelek kakor koli posegalo neskladno z navodili.
 • V garancijo prav tako na spadajo okvare povzročene pri transportiranju, okvare zaradi nepravilnega vzdrževanja, okvare, ki jih povzroči el. tok večje sile ali okvare, ki so posledica nepravilnega delovanja programske opreme ali nepravilno nameščenih gonilnikov.

GARANCIJSKI LIST

Drzno d.o.o. ne prevzema nikakršne obveznosti za izgubljeni dobiček ali za druge posledične škode, tudi če je bila v naprej obveščena o možnosti nastanka takšnih škod in ne prevzema odgovornosti za kakršenkoli zahtevek kupca ali tretje stranke.

Prav tako Drzno d.o.o. ne odgovarja za izgubo podatkov s kateregakoli podatkovnega medija.

Napravo, ki je v garancijskem roku na lastne stroške vrnete na naslov:

Drzno d.o.o., Pot k ribniku 7, 3252 Sl-Rogatec v pregled, s katerim določimo upravičenost popravila ali zamenjave.

Prosimo, da si v primeru reklamacije najprej ogledate navodila za uporabo, oziroma predhodno pridobite informacije preko e-poštnega naslova: info@tpredrzna.si

Pravilnik o blagu, za katero se izda garancija za brezhibno delovanje je določeno v Uradnem listu RS, št. 14/12.

Več o določilih garancij si lahko ogledate na tej povezavi: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=PRAV10954